Der sker ikke de store kulnariske ting i mit liv lige nu. Joe, det skulle da lige være, at vi har været på Rex Republic (http://www.rexrepublic.dk/) på Blegdamsvej og spise i sidste uge. Det sted kan klart anbefales, såfremt man har hang til røde bøffer og krostemning. Jeg har det sådan, når jeg skal ud og spise, at jeg foretrækker noget mad, som jeg ikke selv laver derhjemme. Der findes ikke noget værre end at sidde på en restaurant og spise noget, som man kunne have lavet bedre selv. Og indrømmet, som gammel vegetar laver jeg utroligt lidt kød. Så Rex Republic var med sit speciale i godt kød, det helt rette sted for en god gourmet oplevelse, og vi blev ikke skuffede!
Vi fik "rex menuen", startende med en meget aromatisk fiskesuppe til forret, den smagte næsten af for meget, men var klart spiseværdig. Til hovedret fik vi hver en Entrecôte, og Rex Republic lever til fulde op til deres løfte om godt, velhængt kød. Tilbehøret var kartofelbåde, som mindede lidt for meget om sådan nogle fra en pose, og lidt forskellige grønsager, men det blev redet af, at vi fik hele tre forskellige saucer, der var så nedkogte at de var sorte som natten, det var ren nydelse.
Desserten stod på et stykke dejligt chokoladekage, som der dog knap nok var plads til, ovenpå alt den dejlige mad.
Rex Republic er klart et besøg værd, såfremt man ikke er vegetar...
fredag den 12. september 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar